Caramele cu Ciocolata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Caramele cu Ciocolata

Caramele cu Ciocolata

 

Ingrediente:

  • 50 g cacao;
  • 6 1/2 linguri de unt;
  • 13 bucăţi de zahăr;
  • o lingură de miere;
  • 4 linguri de caimac;
  • o lingură de nescafe;
  • 2 linguri de ulei;

Mod de preparare:

Se pune cacao într-un vas împreună cu untul, zahărul, mierea, caimacul şi cafeaua.

Se fierbe totul la foc mic, amestecând mereu. Se toarnă într-un pahar cu apă câteva picături din acesta compoziţie.

Dacă  ele cad ca mărgelele, înseamnă că fierberea trebuie întreruptă.

Se răstoarnă compoziţia pe o planşa unsă, se taie în păstrate şi se lasă să se răcească.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Caramele cu nuci   Ingrediente: 250 g pudra; 1/2 linguriţă de oţet; 2 linguri de unt; 1/2 ceaşca de cafea […]
  • Caramele cu Cafea III   Ingrediente: un pahar cu frişcă; un pahar cu zahăr; un pahar de cafea; 40 g unt; 100 g […]
  • Caramele cu Miere Ingrediente: 500 g miere; 4 linguri de cafea foarte tare; zeamă unei lămâi; 2 linguri de […]
  • Caramele cu Cafea Ingrediente: 250 g zahăr; câteva picături de oţet; 2 nuci de unt; o lingură de esenţă de […]
  • Caramele cu Cafea II Ingrediente: 375 g zahăr; 2 linguri de smântână; 80 g miere; 3 linguri de faină; 3 […]

Comentarii: Caramele cu Ciocolata

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player