Carbonara Cu Dovlecei - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Carbonara Cu Dovlecei

Carbonara Cu Dovlecei

Ingrediente:

  • cascaval;
  • o cana de smantana;
  • galbenusurile de la 2 oua;
  • o canita de ulei de masline;
  • 200-300 de grame de paste penne;
  • piper;
  • putina pancetta;
  • 1-2 dovlecei (de preferinta, italieni)

Mod de preparare:

Pancetta se prajeste bine, pana capata o culoare rumenie. Apoi, dovleceii vin taiati in 4 bucati lungi, bucati ce la randul lor vin taiate in asa fel incat sa semene cu pastele penne. Acestia se adauga la pancetta si se lasa la prajit.

Intr-un bol separat, se amesteca galbenusurile cu cascavalul ras si cu smantana.

Dupa ce si dovleceii s-au rumenit bine, se mai poate adauga pe langa ceva piper si ceva busuioc cu grija, astfel incat sa nu stricam gustul. Apoi, se lasa cateva secunde la racit, dupa care se toarna peste sosul alb rezultat din amestecul de galbenusuri, branza si smantana.

Se amesteca, dupa care se serveste

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Omleta cu Spanac Ingrediente: -6 oua -50 g parmezan ras -4 linguri lapte -250 g spanac proaspat -30-50 g bacon […]
  • Varza cu taitei Ingrediente: 1 varza mica 300g taitei 2 linguri de unt 2 linguri de […]
  • Pulpe de pui la cuptor cu smantana Ingrediente: 1. Friptura 4 pulpe intregi sau 8 pulpe inferioare; 1 kg de cartofi; 50 g de […]
  • Risoto cu ficatei Ingrediente: 600 g de ficat de pasare; 150 g orez; 100 g ceapa; 50 g telina; 50 g morcov; 100 […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]

Comentarii: Carbonara Cu Dovlecei

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player