Carnati afumati si uscati - RETETE CULINARE

Retete culinare » Gratare, Preparate din carne » Carnati afumati si uscati

Carnati afumati si uscati

Ingrediente:

  • un kg carne de porc;
  • un kg carne de vită;
  • 500 g slănina;
  • 25-30 g sare;
  • un g silitră;
  • 2 g piper pisat;
  • câteva fire cuişoare pisate;

Mod de prepare:

Se amestecă carnea tocată cu sarea şi condimentele adăugându-se câte puţină apă.

Se umple nu prea plin cu această tocătură maţele subţiri, se leagă acestea la capete cu sfoară şi se agaţă de un drug spre a se zvânta, după care se afumă bine. Pentru a putea păstra bine şi un timp mai îndelungat, carnaţii trebuie păstraţi într-o încăpere răcoroasă, uscată şi cu o bună aerisire.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Carnati afumati si uscati

Copyright © 2010 - 2017 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player