Carnati de buzau - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Gratare, Preparate din carne » Carnati de buzau

Carnati de buzau

Ingrediente:

  • un kg carne  de porc;
  • 250 g slănină;
  • 5 caţei usturoi;
  • coriandru;
  • cimbru;
  • măghiran;
  • sare;
  • piper;
  • intestine subţiri;

Mod de preparare:

Se dă carnea prin maşina de tocat. Se taie slănina cubuleţe foarte mici. Se amestecă slănina cu carnea tocată, puţină apă cu zeamă de usturoi, sare şi piper şi cu această compoziţie se umple maţul cu ajutorul maşinii de tocat carne la care în locul sitei şi al cuţitului, s-a aplicat pâlnia de umplut cârnaţi. Se prăjesc şi pe grătar când sunt chiar foarte apreciaţi sau pe jar pus în ţepuşa. Se servesc cu garnitură de fasole şi murături.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Carnati de buzau

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player