Carnati proaspeti pentru prajit - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Carnati proaspeti pentru prajit

Carnati proaspeti pentru prajit

Ingrediente:

  • un kg de carne de porc;
  • 400 g carne de vită;
  • 20 g sare;
  • piper;
  • usturoi;

Mod de preparare:

Carnaţii proaspeţi pentru folosirea imediată se prepară după cum urmează : carnea de vită se trece de două ori prin maşina de tocat iar cea de porc numai o singură dată. pentru gust, la un kilogram de carne tocată se va adăuga 20 g sare, un g piper pisat, 2 usturoi zdrobit, totul se amestecă bine şi se mai adăuga 50-100 g apă puţin încălzita. Cu această masă se va umple nu prea îndesat maţele curăţate, formându-se cârnaţii. Fiecare porţiune de cârnat trebuie să aibă circa 20 cm. Până la folosirea, carnaţii vor fi ţinuţi în frigider. Se vor prăji în untură şi vor fi serviţi calzi cu garnitură de maraturi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Carnati afumati si uscati Ingrediente: un kg carne de porc; un kg carne de vită; 500 g slănina; 25-30 g sare; un g […]
  • Carnati de porc Ingrediente: 1,500 kg carne de porc mai slaba; 500 g slanina nesarata; 1 capatina […]
  • Cornulete cu carnati Ingrediente: 400 g carnati(mai subtiri) 100 ml ulei 150 g faina 100 g branza de vaci 100 g unt […]
  • Carnati de porc proaspeti,prajiti Ingrediente:   -1-1,5 kg carnati de porc,proaspeti -1-2 linguri untura(40-50 g) Mod de […]
  • Carnati de buzau Ingrediente: un kg carne  de porc; 250 g slănină; 5 caţei […]

Comentarii: Carnati proaspeti pentru prajit

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player