Ingrediente:
- 6 cartofi;
- 3 linguri margarină;
- 3 linguri făină;
- ½ linguriţă sare;
- 2 ½ căni lapte;
- 1 ceapă mică tăiată mărunt;
Mod de preparare:
Cartofii se spală, se curăţă de coajă şi se taie în felii subţiri. Dupa ce margarina se topeşte, ea se amestecă cu făina, sarea şi laptele. Se fierbe un minut amestecând. într-un vas uns cu ulei se aşază un strat de cartofi peste care se pune ceapa tăiată şi Va din sosul preparat.
Se aşază în continuare sosul şi cartofii. în loc de sos se poate pune brânză. Vasul se acoperă cu un capac şi se pune la cuptor la temperatura potrivita. După 30 minute se ia capacul şi se lasă în cuptor încă o oră.
sunt super buni cartofii astia..daca mai adaugi si un pic de boia de ardei arata mai interesant..mai colorati decat doar cu sosul bechamel! sunt super super buni
Intradevar, sunt foarte buni. I-am incercat si eu aseara. Multumim pentru reteta.
Ma bucur sa vad ca retetele de pe acest site sunt pe placul vizitatorilor.
Numai bine!