Cartofi la tava cu ceapa - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Cartofi la tava cu ceapa

Cartofi la tava cu ceapa

Ingrediente:

  • 800 g cartofi;
  • 200 g ceapă;
  • 100 g ulei;
  • o legătură de verdeaţă;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii şi se taie felii, după care se amestecă ceapa tăiată peştişori. Se prăjesc împreună în ulei până capătă o culoare aurie. Se adaugă sare, piper, verdeaţă tocată şi se aşează într-o tavă, neteziţi deasupra.

Se acoperă cu supă de oase sau zeamă de legume şi se pune tava la cuptor la cuptor până se rumeneşte.

Se serveşte ca garnitură.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Cartofi la tava cu ceapa

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player