Cascaval pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

  • 400g cascaval;
  • 2 oua;
  • 100g faina;
  • 100g pesmet;
  • 120g unt sau margarina

Mod de preparare:
Cascavalul se taie in 6 felii nu prea subtiri. Feliile se tavalesc prin faina, apoi prin oul batut si la sfarsit prin pesmet. Se prajesc in untul sau margarina incinsa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel pane Ingrediente 1,500 kg carne de miel 2 oua 1 lingura de faina 2 lingur de pesmet 3 linguri de […]
  • Bastonase cu cascaval ras Ingrediente: 500 g faina; 1 ou; 200 g margarina; putina sare; drojdie de marimea unei […]
  • Nisetru pane Ingrediente 1,500kg nisetru 100g unt amestecat cu ulei 2 oua 2 linguri de faina 2 linguri de […]
  • Supa de cartofi cu cascaval Ingrediente: consomeu 2l; cartofi 500g; cascaval 100g; sare; crutoane. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Clatite pane umplute cu carne Ingrediente: foi de clatite: 350g faina; 500ml lapte; 250g oua; zahar 40g; 100ml […]

Comentarii: Cascaval pane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player