Cega rasol - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Cega rasol

Cega rasol

Ingrediente:

  • 1,500 kg de cega
  • 1 ceapa
  • zarzavat de supa
  • 2L apa
  • sare
  • 5 boabe piper

Mod de preparare:

Se fierbe la fel ca crapul: nu se curata insa la inceput de solzi si nu se opareste cu otet.Dupa ce este fiarta, inainte de a fi servita la masa, cega se curata de piele si de solzii mari. Aceasta operatie trebuie facuta cu indemanare si repede, ca sa nu se raceasca.Cega se serveste calda cu sos de unt, sau rece cu sos maioneaza.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cega Rasol Ingrediente 1,500 g cega 1 ceapa zarzavat de supa 2l apa sare 5 boabe […]
  • Cega Fripta la cuptor Ingrediente: 1.500 kg cega 2 linguri de unt sau ulei sare cateva felii de lamaie Mod de […]
  • Pastrav la gratar Ingrediente: 1,500 kg pastravi 1 lingura de ulei sau unt sare lamaie [ad#ad-1] Mod de […]
  • Crap fiert la cuptor Ingrediente: 1 crap de 1.500kg 2 linguri de unt sau ulei sare Mode de preparare: Se curata […]
  • Pana de somn cu usturoi Ingrediente: 1.500 kg somn sarat 1 ceapa 1 morcov 1 catel de usturoi Mod de preparare: Se […]

Comentarii: Cega rasol

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player