Cega Rasol - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Cega Rasol

Cega Rasol

Ingrediente

  • 1,500 g cega
  • 1 ceapa
  • zarzavat de supa
  • 2l apa
  • sare
  • 5 boabe piper

Mod de preparare

Se fierbe la fel ca crapul. Imediat dupa fierbere, inainte de a fi servita, ceva se curata de piele si de solzi.

Trebuie sa faceti sata repede ca sa nu se raceasca.

O serviti calda cu sos de unt, sau rece cu sos maioneza.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cega Fripta la cuptor Ingrediente: 1.500 kg cega 2 linguri de unt sau ulei sare cateva felii de lamaie Mod de […]
  • Crap fiert la cuptor Ingrediente: 1 crap de 1.500kg 2 linguri de unt sau ulei sare Mode de preparare: Se curata […]
  • Scrumbii rasol Ingrediente: 1 scrumbii de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza […]
  • Somn rasol Ingrediente: 1 somn de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 […]
  • Lin rasol Ingrediente: 1 lin de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza de […]

Comentarii: Cega Rasol

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player