Chec alb - RETETE CULINARE

Retete culinare » Chec, Desert » Chec alb

Chec alb

Ingrediente:

  • 5 albusuri;
  • 1pahar de zahar pudra;
  • 1 pahar cu faina;
  • 1 ceasca cu nuci;
  • 100 g stafide;
  • 100 g rahat;
  • 2-3 smochine;
  • coaja de lamaie;
  • 1 praf de copt;

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, se toarna in ploaie faina cu prafulde copt,se adauga nucile macinate, stafidele, rahatul taiat marunt, smochinele taiate in bucati mici si coaja de lamaie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chec cu stafide si migdale Ingrediente: 250g unt 250g zahar 250g faina 6 oua 150g stafide 50g migdale 1 lingura de unt […]
  • Chec “Vali” Ingrediente: 6 ouă; 1 cană cu zahăr; 1 cană cu făină; 8 linguri cu […]
  • Chec din zahar ars Ingrediente: 1 ½ pahar cu zahăr pudră; 1 ou; 1 lingură cu ulei; un varf de cuţit de […]
  • Chec”Ileana” Ingrediente: 6 oua; 12 linguri cu zahar tos; 8 linguri cu ulei; o lamaie; 5 linguri cu […]
  • Chec “Geta” Ingrediente: 6 oua; 6 linguri cu ulei; un pahar su jumatate cu zahar; o lamaie rasa si […]

Comentarii: Chec alb

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player