Chec aperitiv - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Chec aperitiv

Chec aperitiv

Ingrediente:

  •  300 g cascaval ras;
  •  300 g parizer;
  •  4 oua fierte tari;
  •  4 oua crude;
  •  3-4 linguri smantana;
  •  3-4 linguri faina;
  •  sare, piper;

Mod de preparare:
Se bat cele 4 oua crude dupa care  se adauga cascavalul ras siparizerul taiat cubulete.

Apoi se adauga smantana, faina, sarea si piperul. Tava unde se va coace checul se tapeteaza cu ulei si faina dupa care se pune jumatate din compozitie si se adauga ouale fierte taiate pe lung, iar deasupra se toarne restul de compozitie.

Apoi se introduce in cuptorul incalzit bine si se coace circa 20 de minute.

Se serveste dupa ce este rece,si dupa taiata felii.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cornulete cu carnati Ingrediente: 400 g carnati(mai subtiri) 100 ml ulei 150 g faina 100 g branza de vaci 100 g unt […]
  • Salata de Cartofi Ingrediente: 3-4 cartofi fierti in coaja 5-6 oua fierte (tari) 1/2 bucata carnat de casa (afumat) […]
  • Gogosi de cartofi si aluat pripit Ingrediente 300g cartofi 1 lingura de unt 1 ou Pentru aluat 1/2 pahar de apa 50 g […]
  • Urs de mamaliga Ingrediente: faina pentru mamaliga; branza de burduf [ad#ad-1] Mod de preparare: Facem o mamaliga […]
  • Chiftelute Ingrediente: 350 g carne de porc; 250 g carne de vaca; 200 g cartofi; 100 g franzela; 1 lingura […]

Comentarii: Chec aperitiv

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player