Chec bicolor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Chec, Desert » Chec bicolor

Chec bicolor

Ingrediente:

  • 3 ouă;
  • 10 linguri cu zahăr pudră;
  • 12 linguri (rase) cu făină;
  • 15 linguri cu unt;
  • ½ pachet de praf de copt;
  • 1 pachet de zahăr vanilat;
  • 1 lingură cu nescafe;
  • puţina sare.

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Se amesteca gălbenuşurile cu zahărul şi se bat la căldură pană se obţine o cremă consistentă.

Se adaugă cate puţină făină şi unt pana se termină toată cantitatea, apoi praful de copt şi, uşor, înglobează şi albuşurile spumă.

Se împarte compoziţia în două părţi egale, adăugand în prima vanilia, iar în a doua nescafe-ul.

Se unge o forma cu unt şi se varsă alternativ cele două paste pentru a îmbina culorile în mod armonios.

Se coace la foc potrivit.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chec “Zi si noapte” Ingrediente: 3 ouă; 250 g zahăr; 250 g făină; 100 g unt; 2 linguri cu lapte; coajă de […]
  • Chec spornic Ingrediente: 6 ouă; 200 g unt; 400 g zahăr; 500 g făină; 1 cană cu lapte călduţ; 1 praf de […]
  • Chec cu smantana Ingrediente: 2 ouă; 250 g zahăr pudră; 250 g smantana; 250 g făină; 1 praf de copt; coajă […]
  • Chec cu scortisoara Ingrediente: 4 ouă; 1 cană cu făină; 2 linguri cu apă călduţă; 1 cească cu zahăr; un varf de […]
  • Chec din albus Ingrediente: 8 albuşuri; 300 g zahăr pudră; 150 g făină; 150 g unt; zeama şi coaja de la o […]

Comentarii: Chec bicolor

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player