Chec din albus - RETETE CULINARE

Retete culinare » Chec, Desert » Chec din albus

Chec din albus

Ingrediente:

  • 8 albuşuri;
  • 300 g zahăr pudră;
  • 150 g făină;
  • 150 g unt;
  • zeama şi coaja de la o lămaie.

Mod de preparare:

Se freacă untul cu zahărul pană devine o spumă, se adauga coaja de lămaie, iar zeama se toarnă cate puţin.

Se adaugă făina şi albuşurile bătute.

Se coace încet timp de o oră

 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chec “Zi si noapte” Ingrediente: 3 ouă; 250 g zahăr; 250 g făină; 100 g unt; 2 linguri cu lapte; coajă de […]
  • Chec cu smantana Ingrediente: 2 ouă; 250 g zahăr pudră; 250 g smantana; 250 g făină; 1 praf de copt; coajă […]
  • Chec bicolor Ingrediente: 3 ouă; 10 linguri cu zahăr pudră; 12 linguri (rase) cu făină; 15 linguri cu […]
  • Chec spornic Ingrediente: 6 ouă; 200 g unt; 400 g zahăr; 500 g făină; 1 cană cu lapte călduţ; 1 praf de […]
  • Chec economic Ingrediente: 1 cană cu zahăr; 1 cană cu făină; 4 ouă; 5 linguri cu ulei; 5 linguri cu […]

Comentarii: Chec din albus

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player