Retete culinare » Chec, Desert » Chec “Floricel”
Chec “Floricel”
Marian |
June 4, 2011 |
|
Ingrediente:
- 3 oua;
- o ceasca cu zahar;
- o ceasca cu faina;
- o portocala(coaja si zeama);
- 3 linguri cu ulei;
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si portocala, se toarna uleiul, faina si albusurile spuma.
Se coace in forma unsa si tapetata.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Chec”Ileana” Ingrediente:
6 oua;
12 linguri cu zahar tos;
8 linguri cu ulei;
o lamaie;
5 linguri cu […]
- Chec “Geta” Ingrediente:
6 oua;
6 linguri cu ulei;
un pahar su jumatate cu zahar;
o lamaie rasa si […]
- Chec “Marieta” Ingredinete:
6 oua;
un pahar de ulei;
2 pahare cu zahar;
3 pahare cu faina;
sare;
coaja de […]
- Chec “Vali” Ingrediente:
6 ouă;
1 cană cu zahăr;
1 cană cu făină;
8 linguri cu […]
- Chec simplu Ingrediente:
6 ouă;
1/2 kg făină;
l/2kg zahăr pudră;
1 praf copt;
2 vanilii;
coajă de […]