Chec “Floricel” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Chec, Desert » Chec “Floricel”

Chec “Floricel”

Ingrediente:

  • 3 oua;
  • o ceasca cu zahar;
  • o ceasca cu faina;
  • o portocala(coaja si zeama);
  • 3 linguri cu ulei;

 

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul si portocala, se toarna uleiul, faina si albusurile spuma.

Se coace in forma unsa si tapetata.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chec”Ileana” Ingrediente: 6 oua; 12 linguri cu zahar tos; 8 linguri cu ulei; o lamaie; 5 linguri cu […]
  • Chec “Geta” Ingrediente: 6 oua; 6 linguri cu ulei; un pahar su jumatate cu zahar; o lamaie rasa si […]
  • Chec “Marieta” Ingredinete: 6 oua; un pahar de ulei; 2 pahare cu zahar; 3 pahare cu faina; sare; coaja de […]
  • Chec “Vali” Ingrediente: 6 ouă; 1 cană cu zahăr; 1 cană cu făină; 8 linguri cu […]
  • Chec simplu Ingrediente: 6 ouă; 1/2 kg făină; l/2kg zahăr pudră; 1 praf copt; 2 vanilii; coajă de […]

Comentarii: Chec “Floricel”

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player