Chec “Vali” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Chec, Desert » Chec “Vali”

Chec “Vali”

Ingrediente:

  • 6 ouă;
  • 1 cană cu zahăr;
  • 1 cană cu făină;
  • 8 linguri cu ulei;
  • sare;
  • vanilie;
  • rahat.

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu uleiul şi sarea, albuşurile se bat spumă cu zahărul, se amestecă şi se adaugă făina, vanilia si bucăţile de rahat.

Se coace în forme unse.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chec din zahar ars Ingrediente: 1 ½ pahar cu zahăr pudră; 1 ou; 1 lingură cu ulei; un varf de cuţit de […]
  • Chec”Ileana” Ingrediente: 6 oua; 12 linguri cu zahar tos; 8 linguri cu ulei; o lamaie; 5 linguri cu […]
  • Chec “Geta” Ingrediente: 6 oua; 6 linguri cu ulei; un pahar su jumatate cu zahar; o lamaie rasa si […]
  • Chec ieftin Ingrediente: ½ pahar cu ulei; ½ pahar cu lapte sau iaurt; 1 pahar cu zahăr pudră; 1 […]
  • Chec cu fructe zaharate Ingrediente: 90 g zahăr pudră; 90 g unt sau margarina; 125 g stafide; 2 ouă; 150 g […]

Comentarii: Chec “Vali”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player