Chec”Ileana” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Chec, Desert » Chec”Ileana”

Chec”Ileana”

Ingrediente:

  • 6 oua;
  • 12 linguri cu zahar tos;
  • 8 linguri cu ulei;
  • o lamaie;
  • 5 linguri cu faina;

 

 

Mod de preparare:

Se bat albusurile foarte tare, se adauga zaharul cate putin, galbenusurile pe rand, se bat mult tot timpul, apoi se toarna uleiul cate putin, faina,lamaie rasa si zeama ei.

Se toarna in forma unsa cu unt si tapetata cu faina.

Dupa plac, se pot adauga si stafide.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chec “Geta” Ingrediente: 6 oua; 6 linguri cu ulei; un pahar su jumatate cu zahar; o lamaie rasa si […]
  • Chec simplu Ingrediente: 6 ouă; 1/2 kg făină; l/2kg zahăr pudră; 1 praf copt; 2 vanilii; coajă de […]
  • Chec “Vali” Ingrediente: 6 ouă; 1 cană cu zahăr; 1 cană cu făină; 8 linguri cu […]
  • Chec din zahar ars Ingrediente: 1 ½ pahar cu zahăr pudră; 1 ou; 1 lingură cu ulei; un varf de cuţit de […]
  • Chec ieftin Ingrediente: ½ pahar cu ulei; ½ pahar cu lapte sau iaurt; 1 pahar cu zahăr pudră; 1 […]

Comentarii: Chec”Ileana”

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player