Chifle umplute - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Chifle umplute

Chifle umplute

 Ingrediente:

  • 6 chifle rotunde;
  • 2 ceşti lapte;
  • 1 ou;
  • 2 linguri brânză rasă;
  • 1 ceaşcă smântână;
  • 2 linguri unt;
  • verdeaţă;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Se taie capace la chifle. Se scobeşte miezul, care se moaie cu o ceaşcă de lapte.

Se freacă adăugând un ou, verdeaţă, sare, piper şi brânză rasă. Se moaie în lapte atât chiflele, cât şi capacele, se umplu cu compoziţia de mai sus, se aşază într-o farfurie rezistentă la foc, cu o lingură de unt şi se dau la cuptor.

Când sunt rumene, se toarnă în farfurie laptele rămas, amestecat cu o ceaşcă de smântână, se lasă să dea un clocot şi se servesc cu totul.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pesmeti cu lamaie Ingrediente: 160 g făină; 140 g unt; 140 g zahăr vanilat; 5 galbenului răscoapte trecute prin […]
  • Colacei moldovenesti Ingrediente: 500 g făină; 20 g drojdie; 250 g nuci; 1 linguriţă ulei; 1 linguriţă zahăr; 1 […]
  • Malai Ingrediente: 600 g făină de porumb; 200 g făină de grâu; un kg lapte; 100 g unt; 50 g […]
  • Macaroane gratinate Ingrediente: 500 g macaroane; 100 g unt; 100 g caşcaval; 160 g făină; 3 ouă; 400 g lapte; 30 […]
  • Pesmeti cu coniac Ingrediente: 2 ceşcuţe de cafea cu smantană; ½ linguriţă cu bicarbonat; 2 linguriţe cu zahăr […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Chifle umplute http://www.la-cratita.ro/chifle-umplute/ […]

Comentarii: Chifle umplute

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player