Chiftele de cartofi cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Chiftele de cartofi cu branza

Chiftele de cartofi cu branza

Ingrediente:

  • 300g cartofi
  • 2 oua
  • 1 lingura de branza rasa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de untura

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu o lingura de faina, cu ouale batute ca pentru omleta, o lingura de branza rasa, sare si putin piper. Cu aceasta pasta se face un carnat gros, care se taie felii de un deget grosime. Aceste felii se dau prin faina si se prajesc pe amandoua partile in untura fierbinte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata de Cartofi Ingrediente: 3-4 cartofi fierti in coaja 5-6 oua fierte (tari) 1/2 bucata carnat de casa (afumat) […]
  • Pasta de masline Ingrediente: 300 g măsline; 100 g pâine; 200 g untdelemn; 50 g ceapă; zeamă de […]
  • Pasta de ficat pentru tartine Ingrediente: pastă de ficat(conserve); unt; coniac; sare; piper; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pasta de urda cu marar Ingrediente: 500 g urdă; 50-100 g smântână groasă; 2-3 linguri de mărar tăiat […]
  • Friganele de cartofi Ingrediete: 100g cartofi 1 ou 1|2 ceasca de faina 1\2 ceasca de lapte sare piper verdeata […]

Comentarii: Chiftele de cartofi cu branza

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player