Chiftele de dovlecei - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate » Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Ingrediente:

  • 3 dovleceii mijlocii
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata
  • 2 linguri de untura

Mod de preparare:

Se fierb dovleceii si se scurg bine. (Se tin la scurs cel putin 1/2 de ora, ca sa lase apa din ei.). Se toaca, se amesteca cu un ou, faina, piper, sare, verdeata.Se toarna cu lingura intr-o tigaie cu untura (sau ulei) fierbinte. Se prajesc pe o parte si pe alta si se servesc cu salata.

Pofta buna  !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]
  • Gasca cu caise Ingrediente 1 kg carne de gasca 750 g caise uscate 2 linguri de zahar 1/2 lingurita de […]
  • Clatite cu varza Ingrediente: 400g varza 2o oua 1 ceasca de faina 1 sau  1|2 ceasca de lapte 1 lingura de […]
  • Supa cu galuste de ficat Ingrediente: 125g ficat 1 lingura de unt proaspat 2 oua 1 lingura de […]
  • Crema de fasole uscata Ingrediente: 600 g fasole boabe; 200 g ceapa; 100 g ulei; 60 g unt; 60 g faina; 200 g […]

Comentarii: Chiftele de dovlecei

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player