Chiftele de vinete - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Ingrediente:

  • un kg vinete;
  • 150 g ceapă;
  • 100 g franzelă;
  • 2 ouă;
  • 200 ml ulei;
  • 100 g făină;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Vinetele tăiate felii, se dau prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi fără să se ardă. Când s-au răcit, se toacă, se adaugă ceapa tăiata mărunt şi călită, însă bine scursă de grăsime, ouă, piper, franzela înmuiată. Se amestecă totul bine formându-se mici chifteluţe care se dau prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Chiftele de varza dulce Ingrediente: 1,5 kg varză; 150 g franzelă; 2 ouă; 100 g făină; 100 g ceapă; 150 g […]
  • Chiftelute cu sos de smantana Ingrediente: chiftele: carne de vaca 300g; carne de porc 300g; slanina afumata 50g; 1 […]
  • Chiftele de zarzavat Ingrediente 2 morcovi 2 patrunjei 1 telina 1 praz 5 cartofi 2 oua 2 linguri de branza 3 […]
  • Cartofi copti umpluti Ingrediente: 1,2 kg cartofi; 150 g ceapă; 100 ml ulei; 2 ouă; sare ; piper; [ad#ad-1] Mod […]
  • Vinete pane Ingrediente: 800 g vinete; 100 g pesmet; 2 ouă; 60 g faină; 150 ml ulei; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Chiftele de vinete

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player