Chiftelute picante de cartofi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Chiftelute picante de cartofi

Chiftelute picante de cartofi

Ingrediente:

  • 1,2 kg cartofi;
  • 100 g ceapă;
  • 2 ouă;
  • 150 g făină;
  • 150 g ulei;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă. După ce au fiert, se curăţă de coajă, se răcesc şi se trec prin maşină de tocat.

Între timp, ceapa foarte mărunt tăiată, se căleşte în ulei, se scurge şi se adaugă la cartofii daţi prin maşină împreună cu cele 2 ouă, piper, sare şi 3/4 din făină. Se amestecat totul repede, se formează un sul din care se taie bucăţi de 40-50 care se tasonează în formă de chifteluţe, se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei bine încins.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Chiftelute picante de cartofi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player