Ciolan de Porc la Cuptor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Ciolan de Porc la Cuptor

Ciolan de Porc la Cuptor

Ingrediente:

Ciolan de porc crud
1 legatura de ceapa verde
1 ardei gras rosu
6-7 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
4 bucati de cartofi mai mari
3 bucati morcovi
1 radacina de patrunjel (pastarnac )
4 tulpini de telina
rosmarin (optional)

    Mod de preparare:

    Intr-o tava de yena am pus ciolanul de porc si pe langa el am adaugat ceapa verde, morcovii, patrunjelul radacina, telina, toate taiate felii mai groase, usturoiul si ardeiul, am sarat si piperat, si apoi am aduagat si cartofii taiati felii. Am acoperit cu folie si am dat la cuptor la o temperatura ceva mai mare. Cam dupa o ora, am scos folia, am stropit cu uleiul scurs de pe ciolan si am dat din nou la cuptor sa se rumeneasca.

    Pofta buna !

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Friptura de porc la tava Ingrediente: carne de porc  pulpa; cotlet sau muschi; untura; sare; piper. Mod de […]
    • Pulpa de vitel la tava Ingrediente: 1,500 kg carne de vitel; 1 lingura de untura; sare, dupa gust; [ad#ad-1] Mod de […]
    • Curcan ca pe Crisuri Ingrediente: Pentru 4 persoane avem nevoie de : 600 gr carne curcan 1 ceapa 300 ml smantana 1 […]
    • Muschi de vaca la tava Ingrediente: 1,200 kg muschi de vaca; 2 linguri untura; 100 g slanina afumata; 1 morcov; 1 […]
    • Miel in vin alb Ingrediente: 2 kg pulpa de miel; 200 g slanina afumata; 1 pahar vin alb; mujdei din 1 capatana […]

    Comentarii: Ciolan de Porc la Cuptor

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player