Ciorba ardeleneasca din piept de porc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba ardeleneasca din piept de porc

Ciorba ardeleneasca din piept de porc

Ingrediente:

  • 800 g piept de porc;
  • 60 g orez;
  • 500 g zarzavat;
  • 150 g smântână;
  • 2 ouă;
  • oţet;
  • tarhon;
  • sare;

Mod de preparare:

Pieptul de porc se pune la fiert cu apă şi sare, se spumuieste şi se adaugă ceapa tăiată mărunt. Se adaugă zarzavatul crestat şi pus la fiert întreg numai pentru gust.

Când totul a fiert, se adaugă orezul fiert separat şi tarhonul opărit şi tocat, se potriveşte de sare şi oţet şi după ce s-a luat de pe foc, se drege cu gălbenuş şi smântână.


Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Ciorba ardeleneasca din piept de porc

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player