Ciorba de crap pescareasca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de crap pescareasca

Ciorba de crap pescareasca

Ingrediente:

  • un kg crap;
  • 600 g roşii;
  • 60 g ulei;
  • 30 g bulion de roşii;
  • o ţelină;
  • o ceapă;
  • un morcov;
  • 2-3 ardei graşi;
  • o lingură oţet;
  • o legătură leuştean şi verdeaţă;
  • sare;

Mod de preparare:

Se spală, se curăţă şi se decupează crapul. Zarzavatul se taie subţire şi se căleşte cu ulei. Când s-a înmuiat se adaugă bulionul, se mai prăjesc împreună 2-3 minute şi se stinge cu apă caldă, mai puţină decât lichidul necesar pentru supă.

Când zarzavatul este fiert, se pune crapul, se adaugă borşul fiert în prealabil, roşii proaspete opărite şi curăţate de pieliţă, se mai fierbe totul 5-10 minute, se potriveşte de sare şi se serveşte presărat cu leuştean şi cu verdeaţă tocată.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba din cap de crap Ingrediente: 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 rosii; 1 cap de crap; 1 lingura de orez; 1 […]
  • Ciorba de salata verde Ingrediente: un kg salată verde; 120 g costiţă; 2 ouă; 150 g […]
  • Ciorba de varza acra Ingrediente: 1,2 kg varză acră; 200 g costiţă; 150 g ceapă; 50 g bulion; 50 g untdelemn; 30 g […]
  • Ciorba de potroace Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre; o ţelină; 100 g morcov; 100 g albitură; 100 g […]
  • Ciorba de vitel a la grecque Ingrediente: un kg carne de viţel; o ţelină; 60 g ceapă; 100 g morcov; 100 g albitură; 60 g […]

Comentarii: Ciorba de crap pescareasca

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player