Ciorba de fasole cu oase de porc afumate - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de fasole cu oase de porc afumate

Ciorba de fasole cu oase de porc afumate

Ingrediente:

  • 800 g oase de porc afumate;
  • 300 g fasole uscată;
  • o ceapă;
  • un morcov;
  • o rădăcină de pătrunjel;
  • un fir de cimbru;
  • o foaie de dafin;
  • o linguriţa de oţet;
  • sare;

Mod de preparare:

După ce se înmoaie fasolea 2-3 ore, se pune la fiert, se schimba prima apă cu altă apă fiartă şi se fierbe în continuare cu zarzavaturile de mai sus. Oasele de porc afumate, bine curăţate, se fierb separat şi se adaugă zeama când fasolea a fiert, împreună cu oţetul şi sarea.

Se serveşte fără zarzavaturi care au fost puse numai pentru gust.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba de potroace Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre; o ţelină; 100 g morcov; 100 g albitură; 100 g […]
  • Ciorba de vitel a la grecque Ingrediente: un kg carne de viţel; o ţelină; 60 g ceapă; 100 g morcov; 100 g albitură; 60 g […]
  • Ciorba de pasare a la grec Ingrediente: 800 g pasăre; 50 g ţelină; 100 g morcov; 100 g ceapă; 100 g albitură; 60 g […]
  • Ciorba de sfecla Ingrediente: 600 g oase; 500 g sfeclă; 25 g oţet; zarzavat de supă; 300 g […]
  • Ciorba de crap pescareasca Ingrediente: un kg crap; 600 g roşii; 60 g ulei; 30 g bulion de roşii; o ţelină; o ceapă; un […]

Comentarii: Ciorba de fasole cu oase de porc afumate

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player