Ciorba de miel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

  • Carne de miel (cap si spate) circa 1 kg;
  • 1 morcov;
  • 1 patrunjel;
  • 1 ceapa mica;
  • cozi de ceapa verde;
  • marar;
  • patrunjel;
  • 2 linguri orez;
  • 1 galbenus de ou;
  • sare;
  • smantana;
  • pentru inacrit lamaie, bors sau sare de lamaie.

Mod de preparare:

Capul de miel (spata taiata in bucati) se spala si se pun la foc sa fiarba. Intre timp se aduna spuma.

Se adauga ceapa tocata marunt, radacina de morcov si patrunjelul curatite si taiate marunt.

La carnea fiarta se adauga orezul ales si sters cu un servet ud, sare, verdeata si cozile de ceapa taiate rotund.

Ciorba fiarta se inacreste dupa gust. La masa se serveste dreasa cu smantana si galbenusul de ou.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pulpa de miel la tava Ingrediente: 2 kg pulpa; 50 g slanina; 7 catei de usturoi; 1 lingura de […]
  • Miel cu ciuperci Ingrediente: 750 g carne miel; 400 g ciuperci; 7 linguri de unt sau untura; 7 cepe mici; 1 […]
  • Miel cu tarhon Ingrediente: 800 g carne de miel; 1/2 pahar cu ulei; 2 legaturi mari de tarhon; 4 legaturi ceapa […]
  • Friptura de miel Ingrediente: 2 kg carne de miel; 1 lingura de untura; sare; patrunjel; 2 catei […]
  • Stufat de miel Ingrediente: 1,5 Kg carne de miel cu os; 15 leg. ceapa verde; 15 leg. usturoi verde; 300 ml suc de […]

Comentarii: Ciorba de miel

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player