Ciorba de pasare a la grec - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de pasare a la grec

Ciorba de pasare a la grec

Ingrediente:

  • 800 g pasăre;
  • 50 g ţelină;
  • 100 g morcov;
  • 100 g ceapă;
  • 100 g albitură;
  • 60 g orez;
  • o lămâie;
  • 150 g smântână;
  • 2 gălbenuşuri;
  • sare;

Mod de preparare:

Găină sau puiul după ce au fost tăiate bucăţi şi opărite, se pun la fiert cu sare şi cu legume şi cu legumele crestate numai pentru gust.

Când pasărea a fiert, se adaugă orezul opărit şi se mai fierbe 10-15 minute, se potriveşte de sare şi de acreală cu lămâie sau sare de lămâie, se drege cu gălbenuş şi smântână.

 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba de potroace Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre; o ţelină; 100 g morcov; 100 g albitură; 100 g […]
  • Ciorba de varza acra Ingrediente: 1,2 kg varză acră; 200 g costiţă; 150 g ceapă; 50 g bulion; 50 g untdelemn; 30 g […]
  • Ciorba de fasole cu oase de porc afumate Ingrediente: 800 g oase de porc afumate; 300 g fasole uscată; o ceapă; un morcov; o rădăcină de […]
  • Ciorba de sfecla Ingrediente: 600 g oase; 500 g sfeclă; 25 g oţet; zarzavat de supă; 300 g […]
  • Ciorba de burta Ingrediente: pentru 10 portii: 2k de burta 3l apa 1 kg picioare de vaca 150g morcovi 150g […]

Comentarii: Ciorba de pasare a la grec

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player