Ciorba de peste cu zeama de varza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de peste cu zeama de varza

Ciorba de peste cu zeama de varza

Ingrediente:

  • 700 g peste;
  • 2 I apa;
  • 1 morcov;
  • 1 patrunjel;
  • 1 ceapa mica;
  • sare;
  • zeama de varza dupa gust.

Mod de preparare:

In apa clocotita si putin sarata se pune zarzavatul curatit si taiat fideluta.

Pestele curatit, spalat si taiat in bucati potrivite se sareaza.

La zarzavatul fiert se adauga dupa gust zeama de varza.

Dupa cateva clocote se pun bucatile de peste si se fierbe la foc incet.

Inainte de a se servi se adauga verdeata si leusteanul.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba din cap de crap Ingrediente: 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 rosii; 1 cap de crap; 1 lingura de orez; 1 […]
  • Ciorba de porc cu tarhon Ingrediente: 600 g carne de porc; 1 galbenus de ou; 1 morcov; 1 patrunjel; 2-3 linguri de […]
  • Ciorba de potroace Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre; o ţelină; 100 g morcov; 100 g albitură; 100 g […]
  • Ciorba de burta Ingrediente: pentru 10 portii: 2k de burta 3l apa 1 kg picioare de vaca 150g morcovi 150g […]
  • Ciorba de pasare a la grec Ingrediente: 800 g pasăre; 50 g ţelină; 100 g morcov; 100 g ceapă; 100 g albitură; 60 g […]

Comentarii: Ciorba de peste cu zeama de varza

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player