Ciorba de porc cu tarhon - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Ingrediente:

  • 600 g carne de porc;
  • 1 galbenus de ou;
  • 1 morcov;
  • 1 patrunjel;
  • 2-3 linguri de smantana;
  • sare;
  • otet sau zeama de lamaie dupa gust;
  • tarhon.

Mod de preparare:

Bucatile de carne taiate de marime potrivita se pun la fiert in apa rece. Spuma se aduna.

La carnea fiarta pe jumatate se adauga zarzavatul curatit si taiat patratele mai mici, ceapa, impreuna cu sarea necesara.

Spre sfirsit, se pune tarhonul.

Inainte de a se servi la masa, in castronul de supa se pune galbenusul de ou, smantana, otet (lamaie) dupa gust; se amesteca bine si se adauga pe incet ciorba.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba de peste cu zeama de varza Ingrediente: 700 g peste; 2 I apa; 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa mica; sare; zeama de varza […]
  • Ciorba de potroace Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre; o ţelină; 100 g morcov; 100 g albitură; 100 g […]
  • Ciorba din cap de crap Ingrediente: 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 rosii; 1 cap de crap; 1 lingura de orez; 1 […]
  • Ciorba de burta Ingrediente: 1 kg burta; 1—2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 ceapa; patrunjel […]
  • Ciorba de pasare a la grec Ingrediente: 800 g pasăre; 50 g ţelină; 100 g morcov; 100 g ceapă; 100 g albitură; 60 g […]

Comentarii: Ciorba de porc cu tarhon

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player