Ciorba de potroace - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Ingrediente:

  • 800 g măruntaie de pasăre;
  • o ţelină;
  • 100 g morcov;
  • 100 g albitură;
  • 100 g ceapă;
  • 60 g orez;
  • 500 g roşii;
  • 60 g bulion de roşii;
  • o legătură leuştean;
  • o legătură pătrunjel verde;
  • zeamă de varză;
  • sare;

Mod de preparare:

După ce s-au curăţat şi opărit măruntaiele de pasăre se pun la fiert cu apă şi puţină sare. După ce au fiert de jumătate, se adaugă zarzavatul tăiat cubuleţe, se mai fierb împreună jumătate de oră şi se adaugă orezul opărit. După ce totul a fiert, se pune bulion prăjit în untură, roşii tăiate şi curăţate de pieliţă şi zeama de varză care a fiert separat. Se mai lasă să dea un clocot, se încarcă de acru după care se serveşte presărată cu pătrunjel. Leuşteanul se adaugă odată cu bulionul.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Ciorba de potroace

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player