Ciorba de salata verde - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

Ingrediente:

  • un kg salată verde;
  • 120 g costiţă;
  • 2 ouă;
  • 150 g smântână;
  • oţet;
  • usturoi;
  • sare;
  • 60 g untdelemn;

Mod de preparare:

Se pune la fiert salata verde într-o oală cu apă fiartă şi sare. Se adaugă ceapa călită, costiţa tăiată cubuleţe şi puţin prăjită, usturoi pisat. Se potriveşte de sare şi acru.

Când totul este fiert, se trage oale de pe foc şi după 5-10 minute se drege cu 2 gălbenuşuri bătute şi subţiate cu supă. Din albuşuri se face omleta, se taie cuburi şi se pune în ciorbă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba de salata si praz Ingrediente: 4 salate; 4 fire de praz; 4 cartofi mijlocii; 4 fire de ceapă verde; un morcov; 2 […]
  • Ciorba de crap pescareasca Ingrediente: un kg crap; 600 g roşii; 60 g ulei; 30 g bulion de roşii; o ţelină; o ceapă; un […]
  • Ciorba de varza dulce Ingrediente: 1,5 kg de varză dulce; 150 g smântână; 50 g orez; 50 g untdelemn; 20 g […]
  • Ciorba de varza acra Ingrediente: 1,2 kg varză acră; 200 g costiţă; 150 g ceapă; 50 g bulion; 50 g untdelemn; 30 g […]
  • Ciorba de spanac Ingrediente: 1 kg spanac; 1 litru de borş; 1 ceapă; 1 păstârnac; 3 roşiiş 1 pahar […]

Comentarii: Ciorba de salata verde

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player