Ciorba de spanac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba de spanac

Ciorba de spanac

Ingrediente:

  • 1 kg spanac;
  • 1 litru de borş;
  • 1 ceapă;
  • 1 păstârnac;
  • 3 roşiiş
  • 1 pahar smântână;
  • verdeaţă;
  • sare;
  • piper;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 2 cartofi;
  • 1 morcov;
  • 1 pătrunjel;
  • 1 ou.

Mod de preparare:

Se pregatelte spanacul, spălându-se bine. Se toacă ceapa, morcovul, patrunjelul şi păstârnacul. Roşiile şi cartofii se taie cubuleţe.

Se pune totul l-a fiert într-un litru de apă. Borşul de fierbe separat,  se toacă usturoiul, iar smântâna se amestecă cu  ou şi c un polonic de borş. Se adaugă toate la fiert şi se lasă la foc 5 minute.

Se adaugă sare şi piper după gust.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Ciorba de spanac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player