Ciorba greceasca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba greceasca

Ciorba greceasca

Ingrediente:

  • 600g carne de vita;
  • zarzavat de supa;
  • 1 lingura sare;
  • 50g orez
  • 2 pua;
  • 1 lamaie;
  • patrunjel;
  • 2,5l apa.

Mod de preparare:
Carnea, taiata bucatele egale, se fierbe in 2.5l de apa cu sare. Se spumeaza si apoi se pune zarzavatul, se scoate si se pune la fiert orezul. La sfarsit, se afauga galbenusurile, zeama de lamaie si patrunjelul tocat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba de burta Ingrediente: pentru 10 portii: 2k de burta 3l apa 1 kg picioare de vaca 150g morcovi 150g […]
  • Ciorba de spanac Ingrediente: 1 kg spanac; 1 litru de borş; 1 ceapă; 1 păstârnac; 3 roşiiş 1 pahar […]
  • Ciorba de varza dulce Ingrediente: 1,5 kg de varză dulce; 150 g smântână; 50 g orez; 50 g untdelemn; 20 g […]
  • Ciorba de fasole cu oase de porc afumate Ingrediente: 800 g oase de porc afumate; 300 g fasole uscată; o ceapă; un morcov; o rădăcină de […]
  • Ciorba radauteana Ingrediente: un piept de pui; 3-4 cepe nu prea mari; 2 morcovi; 200 g de telina; 1 ardei […]

Comentarii: Ciorba greceasca

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player