Ciorba taraneasca de cartofi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Ciorba taraneasca de cartofi

Ciorba taraneasca de cartofi

Ingrediente:

  • 600 g cartofi;
  • un morcov;
  • o ceapă;
  • o foaie dafin;
  • 10 boabe piper;
  • o rădăcină pătrunjel;
  • un litru zer;
  • 100 g smântână;
  • verdeaţă;
  • sare;

Mod de preparare:

Se crestează zarzavatul, se taie mărunt ceapa şi se pun la fiert o ora în apa cu sare după care se adaugă cartofii tăiaţi în cuburi dafin si boabe de piper.

Când au fiert şi cartofii, se acreşte cu zer sau borş, se adaugă verdeaţă şi se serveşte cu smântână.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciorba taraneasca din carne de pasare Ingrediente: Carne de pasare; morcov; patrunjel; pastarnac; varza; ceapa; fasole […]
  • Ciorba de potroace Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre; o ţelină; 100 g morcov; 100 g albitură; 100 g […]
  • Ciorba de pasare a la grec Ingrediente: 800 g pasăre; 50 g ţelină; 100 g morcov; 100 g ceapă; 100 g albitură; 60 g […]
  • Ciorba de burta Ingrediente: pentru 10 portii: 2k de burta 3l apa 1 kg picioare de vaca 150g morcovi 150g […]
  • Ciorba din cap de crap Ingrediente: 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 rosii; 1 cap de crap; 1 lingura de orez; 1 […]

Comentarii: Ciorba taraneasca de cartofi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player