Cirese cu Coniac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Cirese cu Coniac

Cirese cu Coniac

Ingrediente:

  • 500 g cireşe roşii cu carnea tare; 

  • 400 g zahar;

  • 100 ml apa;
  • o lamaie;
  • 1/2 l coniac;

Mod de preparare:

Se spală fructele se egalează codiţele, se înţeapă cu ajutorul unui ac din loc în loc, se aranjează într-un borcan cu felii de lămâie pentru ele. Se acoperă cu siropul de zahăr şi apă şi se amestecă cu coniacul. Se pot servi imediat sau se pot păstra mai mult timp.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ochelari cu cirese Ingrediente: 75 g unt; 125 g zahăr pudră; 250 g făină; 1 pachet cu zahăr vanilat; 1 praf de […]
  • Prajitura cu cirese Ingrediente: 250 g unt; ¼ litru de vin alb; 4 gălbenuşuri de ou; 2 linguri de zahăr […]
  • Bomboane Simple Ingrediente: 8 linguri de zahăr; 5 linguri de unt; un pahar de cafea foarte tare; un pahar de […]
  • Mere coapte Ingrediente:   4 mere de 150 gr fiecare; 100 gr de zahar; 100 ml de […]
  • Inghetata de Caise II Ingrediente: 1/2 kg de zahăr; 300 g caise decojite şi strivite; zeamă de la 2 lămâi; 60 ml […]

Comentarii: Cirese cu Coniac

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player