Ciuperci calite - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Ciuperci calite

Ciuperci calite

Ingrediente:

  • ciuperci;
  • ulei;
  • sare
  • piper;
  • ceapă;

Mod de preparare:

Se aleg ciupercile, se curăţă şi se spală. Se taie în două, apoi în felii subţiri. Se călesc în ulei încins, se potrivesc de sare şi piper, apoi se lasă pe foc în vas acoperit, să fiarbă înăbuşit. După gust, se poate căli puţină ceapă înainte de a pune ciupercile în uleiul încins.

Se servesc reci sau calde.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci umplute Ingrediente: 800 g ciuperci; 200 g ceapă; 50 g parmezan; 150 g ulei; 100 g vin; 2 g […]
  • Ciuperci a la grec Ingrediente: 800 g ciuperci; 300 g ceapă; 3 legături de mărar şi pătrunjel; 100 g ulei; 100 g […]
  • Ciuperci cu smantana Ingrediente: 800 g ciuperci; 300 g smântână; 150 g unt; 800 g lapte; 100 g […]
  • Ciuperci cu masline Ingrediente: 500 g ciuperci; 2 cepe mari; 1 pahar ulei; 2 linguri pasta de bulion sau 1/2 kg rosii […]
  • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]

Comentarii: Ciuperci calite

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player