Ciuperci cu smantana - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana

Ingrediente:

  • 800 g ciuperci;
  • 300 g smântână;
  • 150 g unt;
  • 800 g lapte;
  • 100 g făină;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Ciupercile curăţate, spălate în multe ape, se taie felii subţiri şi se pun la călit cu jumătate din unt. În restul de unt se rumeneşte făina, se stinge cu lapte şi se mai lasă să fiarbă 10-15 minute. Se adaugă ciupercile şi smântâna şi se continuă fiertul alte 10-15 minute potrivindu-se de sare şi piper.

Se servesc cu mămăligă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci cu smantana ca la mama acasa Ingrediente: ciuperci proaspete sau conservate ecologic; ulei; 1-2 […]
  • Ciuperci a la grec Ingrediente: 800 g ciuperci; 300 g ceapă; 3 legături de mărar şi pătrunjel; 100 g ulei; 100 g […]
  • Ciuperci umplute Ingrediente: 800 g ciuperci; 200 g ceapă; 50 g parmezan; 150 g ulei; 100 g vin; 2 g […]
  • Ciuperci calite Ingrediente: ciuperci; ulei; sare piper; ceapă; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se aleg […]
  • Ciuperci cu masline Ingrediente: 500 g ciuperci; 2 cepe mari; 1 pahar ulei; 2 linguri pasta de bulion sau 1/2 kg rosii […]

Comentarii: Ciuperci cu smantana

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player