Ciuperci la cuptor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ingrediente:

  • ciuperci;
  • sare;
  • pătrunjel verde;
  • piper;
  • ulei;

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari şi cărnoase, li se taie codiţele, se spală şi se scurg în apă.

Se taie foarte mărunt, codiţele şi resturi de ciuperci sfărmate, se adaugă pătrunjel verde tocat, sare şi piper, se amestecă şi se umplu pălărioarele de ciuperci.

Ciupercile umplute se aşează într-o tavă unsă cu ulei, se stropesc cu ulei se lasă la cuptor circa 20-25 de minute.

Se servesc reci sau calde.


Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci la cuptor Ingrediente: 1 kg ciuperci; 2-3 rosii; sare; piper; 1 pahar cu vin; 1 pahar cu […]
  • Ciuperci umplute cu rosii Ingrediente: ciuperci; roşii; sare; ulei; piper; vin; pătrunjel; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Ciuperci cu oua Ingrediente: 300 g bureti sau ciuperci; 1 lingura untura sau 2 linguri de ulei; 1 ceapa; patrunjel […]
  • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]
  • Ciuperci la tava Ingrediente: ciuperci dupa nevoi; [ad#ad-1] Mod de preparare: Pregatim ciupercile la fel ca in […]

Comentarii: Ciuperci la cuptor

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player