Ciuperci la cuptor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci;
  • 2-3 rosii;
  • sare;
  • piper;
  • 1 pahar cu vin;
  • 1 pahar cu untdelemn;

Mod de preparare:

Se spala ciupercile bine de tot in 5-6 ape. Piciorusele li se desprind si si le taie capatul cu care au stat in pamant.

Se aseaza totul intr-o tava mare de placintele, se adauga patrunjelul verde tocat, sare piper, rosiile taiate felii.

Se toarna untdelemnul si vinul si se dau la cuptor.

Focul nu trebuie sa fie puternic.

Cand a scazut, inseamna ca sunt gata.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci la cuptor Ingrediente: ciuperci; sare; pătrunjel verde; piper; ulei; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]
  • Mancare cu Hiribi Ingrediente: 200g hiribi (manatarci) 4 cepe mijlocii 1 lingurita de faina 1 lingura de […]
  • Pilaf de Hribi Ingrediente 200g hribi(manatarci) 4 cepe 1 lingurita de faina 1 lingura de […]
  • Paine prajita cu legume si branza Ingrediente:  1 lingura ulei de masline;  1 catel usturoi zdrobit;  1 ceapa mare […]
  • Chiftele de zarzavat Ingrediente 2 morcovi 2 patrunjei 1 telina 1 praz 5 cartofi 2 oua 2 linguri de branza 3 […]

Comentarii: Ciuperci la cuptor

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player