Ciuperci umplute cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci;
  • 50 g unt;
  • 100 g branza telemea;
  • 1 lingura de marar sau de patrunjel verde tocat;
  • sare;
  • 1 lingurita de parmezan ras;

Mod de preparare:

Se pregatesc ciupercile si se pun intr-o cratita la foc sa se moaie pe jumatate, punand in fiecare cate un praf de sare si o bucatica de unt. Cotoarele se toaca si se inabusa de asemenea in alta cratita cu putina sare si unt. Se trece prin masina sau printr-o razatoare branza. Se freaca bine pana devine ca o pasta, se amesteca cu cotoarele tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar verde, tocat marunt.

Cu aceasta pasta, se umplu ciupercile, se presara cu parmezan ras, si deasupra fiecareia se pune o bucatica mica, de unt proaspat.

Se aseaza intr-o farfurie de pamant sau de sticla rezistenta la foc, se dau la cuptor si se tin pana se rumenesc frumos deasupra.

Se servesc fierbinti.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci umplute Ingrediente: 500 g ciuperci; 50 ml ulei; 2 linguri de patrunjel si marar […]
  • Ciuperci umplute cu rosii Ingrediente: ciuperci; roşii; sare; ulei; piper; vin; pătrunjel; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Ciuperci umplute la rece Ingrediente: 600 g ciuperci; 2 pahare ulei; 1-2 linguri patrunjel verde […]
  • Ciuperci umplute Ingrediente: 800 g ciuperci; 200 g ceapă; 50 g parmezan; 150 g ulei; 100 g vin; 2 g […]
  • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]

Comentarii: Ciuperci umplute cu branza

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player