Ciuperci umplute la rece - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Ciuperci umplute la rece

Ciuperci umplute la rece

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci;
  • 2 pahare ulei;
  • 1-2 linguri patrunjel verde tocat;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se taie piciorusele si se spala in mai multe ape.

Palariile de ciuperci se asaza intr-o cratita. Se sareaza putin fiecare in parte si se toarna in fiecare putin ulei.

Se acopera cu capac si se lasa pe foc incet, sa se inabuse.

Piciorusele se toaca marunt si se inabusesc intr-o craticioara cu putin ulei si sarea necesara.

Cand sunt moi si scazute bine se iau de pe foc, se adauga patrunjelul, piperul si, eventual, sare. Se racesc.

Cu acest amestec se umplu ciupercile palarie (racite si ele).

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci umplute Ingrediente: 500 g ciuperci; 50 ml ulei; 2 linguri de patrunjel si marar […]
  • Ciuperci umplute cu rosii Ingrediente: ciuperci; roşii; sare; ulei; piper; vin; pătrunjel; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Ciuperci cu oua Ingrediente: 300 g bureti sau ciuperci; 1 lingura untura sau 2 linguri de ulei; 1 ceapa; patrunjel […]
  • Ciuperci cu masline Ingrediente: 500 g ciuperci; 2 cepe mari; 1 pahar ulei; 2 linguri pasta de bulion sau 1/2 kg rosii […]
  • Ciuperci la tava Ingrediente: ciuperci dupa nevoi; [ad#ad-1] Mod de preparare: Pregatim ciupercile la fel ca in […]

Comentarii: Ciuperci umplute la rece

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player