Ciuperci umplute - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci;
  • 50 ml ulei;
  • 2 linguri de patrunjel si marar tocata;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.

Se spala si se asaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se inmoaie. Separat se toaca marunt cotoarele si se pun intr-o cratita mica sa se inabuse cu putina sare si ulei.

Cand sunt inmuiate bine si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel si marar tocat marunt si cu piper praf; cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea racorite. Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciuperci umplute la rece Ingrediente: 600 g ciuperci; 2 pahare ulei; 1-2 linguri patrunjel verde […]
  • Ciuperci umplute Ingrediente: 800 g ciuperci; 200 g ceapă; 50 g parmezan; 150 g ulei; 100 g vin; 2 g […]
  • Ciuperci umplute cu rosii Ingrediente: ciuperci; roşii; sare; ulei; piper; vin; pătrunjel; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Ciuperci umplute cu branza Ingrediente: 500 g ciuperci; 50 g unt; 100 g branza telemea; 1 lingura de marar sau de patrunjel […]
  • Ciuperci la tava Ingrediente: ciuperci dupa nevoi; [ad#ad-1] Mod de preparare: Pregatim ciupercile la fel ca in […]

Comentarii: Ciuperci umplute

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player