Clatite cu Carne - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Clatite cu Carne

Clatite cu Carne

Ingrediente:

faina,
oua,
ulei,
carne tocata,
ceapa,
cimbru,
ciuperci,
smantana,
sare

    Mod de preparare:

    Se pregatesc clatitele, in modul obisnuit.
    Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa, ciupercile, se adauga putin delikat, piper, cimbru, zeama de supa. Se intinde compozitie pe fiecare clatita in parte, rulam si le asezam frumos intr-o tava de yena, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt. Odata asezate, introducem tavita la cuptor, (atentie insa sa nu le lasati prea mult) apoximativ 15-20 minute in cuptorul deja incins.

     

    Pofta buna !

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Clatite pane umplute cu carne Ingrediente: foi de clatite: 350g faina; 500ml lapte; 250g oua; zahar 40g; 100ml […]
    • Clatite umplute cu care de pasare si cascaval Ingrediente: 300 g făină; 600 ml lapte; 3 ouă; 100 g caşcaval; 100 g unt; 500 g carne de […]
    • Clatite cu varza Ingrediente: 400g varza 2o oua 1 ceasca de faina 1 sau  1|2 ceasca de lapte 1 lingura de […]
    • Clatite cu mere Ingrediente: 5 linguri faina; 5 linguri apa minerala; 150g margarina; 1 lingura zahar; 1 lingura […]
    • Clatite Ingrediente: 4 linguri cu varf faina; 1-2 oua; ½ ceasca lapte; 2-3 linguri […]

    Comentarii: Clatite cu Carne

    Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player