Ingrediente:
- 8-10 clatite;
- zarzavat;
- morcov;
- patrunjel;
- 1 cartof fiert, curatit si taiat cuburi;
- cateva boabe de mazare verde fiarta;
- 1 lingura frunze de patrunjel tocata;
- 1 lingura untura;
- sare;
- piper;
- 1 ceasca mare cu smantana;
- 50 g unt.
Mod de preparare:
Zarzavatul taiat in mici cuburi se inabusa in untura incinsa.
Se adauga patrunjelul, sarea necesara, piper si 2 linguri smantana.
Cu acest preparat se umplu clatitele si se ruleaza.
Se unge cu unt un graten sau o tigaie emailata.
Se pun 2-3 linguri de smantana.
Se asaza clatitele.
Se toarna restul de unt si smantana si se pun in cuptor 10-15 minute.
[…] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Clatite cu zarzavat la cuptor http://www.la-cratita.ro/clatite-cu-zarzavat-la-cuptor/ […]