Clatite pane umplute cu carne - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Clatite pane umplute cu carne

Clatite pane umplute cu carne

Ingrediente:
foi de clatite:

  • 350g faina;
  • 500ml lapte;
  • 250g oua;
  • zahar 40g;
  • 100ml ulei

umplutura din carne:

  • 500g carne porc;
  • 300g ceapa;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel verde;
  • 200g faina;
  • 150g oua;
  • 400g pesmet;
  • 500ml ulei.

Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori si se inabuse in 50ml ulei si apa. Carnea se taie bucati si se toaca impreuna cu ceapa inabusita. Patrunjelul se toaca marunt. Din faina, lapte, oua si zahar se prepara foile de clatite, care se rumenesc in ulei. Carnea tocata, impreuna cu ceapa prajita, se amesteca cu ou, patrunjel, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu foile de clatite, se ruleaza, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc sau se rumenesc in baia de ulei.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Clatite pane umplute cu carne

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player