Clatite umplute cu sunca si ciuperci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Clatite, Desert » Clatite umplute cu sunca si ciuperci

Clatite umplute cu sunca si ciuperci

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci;
  • 200 g ceapă;
  • 100 g smântână;
  • 50 g făină;
  • 300 g şuncă;
  • 50 g caşcaval;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Se curăţă 300 g ciuperci şi se călesc cu 200 g ceapă tăiată foarte mărunt. Când s-au călit, se adăuga sare, piper şi 100 g smântână amestecată cu 50 g făină, se dă totul în clocot şi se lasă să se răcească. Şunca se taie subţire şi se adăuga la ciuperci.

Cu această pastă se umplu foile de clătite, se pun în formă unsă la cuptor, se stropesc cu unt, se presară cu caşcaval ras şi se lasă până se rumeneşte caşcaval.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Clatite umplute cu sunca si ciuperci

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player