Coca cu bors - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Coca cu bors

Coca cu bors

Ingrediente:

  • 2 pahare cu ulei;
  • 1 ou;
  • 1 pahar cu bors;
  • faina cat cuprindel
  • sare;
  • gem sau rahat;

Mod de preparare:

Se amesteca totul, se framanta bine, se intinde o foaie si se taie in patrate in care se pune gem sau bucatele de rahat, rulandu-se in forma de cornulete.

Aceasta coca se poate folosi si la diverse placinte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Coca sfaramicioasa Ingrediente: 250 g de faina; 125 g de unt; 1 pahar cu apa rece; 2 lingurinte de […]
  • Coca briose Ingrediente: 4 oua; 1 pahar de zahar; 3 pahare cu faina; 1 prad de copt; 1 pahar de […]
  • Coca frageda “Livia” Ingrediente: 250 g de margarina; 400 g de faina; 1 ou; 3 linguri cu smantana; 1 lingurita cu […]
  • Coca pentru cornulete Ingrediente: 140 g unt; 1 ou; 70 g zahar pudra; 60 g nuci pisate; 170 g faina; vanilie sau […]
  • Coca nisipoasa Ingrediente: 250 g de faina; 125 g de unt; 2 oua; 3 linguri de zahar; sare. [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Coca cu bors

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player