Coca frageda “Livia” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Coca frageda “Livia”

Coca frageda “Livia”

Ingrediente:

  • 250 g de margarina;
  • 400 g de faina;
  • 1 ou;
  • 3 linguri cu smantana;
  • 1 lingurita cu otet;
  • sare;

Mod de preparare:

Se pune faina pe planseta, margarina se faramiteaza cu faina, se adauga oul, smantana, otetul si sarea, se framanta bine coca si se pastreaza la rece 24 de ore.

Se intind doua foi si se umplu cu branza de vaci, mere sau gem.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Coca sfaramicioasa Ingrediente: 250 g de faina; 125 g de unt; 1 pahar cu apa rece; 2 lingurinte de […]
  • Coca cu bors Ingrediente: 2 pahare cu ulei; 1 ou; 1 pahar cu bors; faina cat cuprindel sare; gem sau […]
  • Coca briose Ingrediente: 4 oua; 1 pahar de zahar; 3 pahare cu faina; 1 prad de copt; 1 pahar de […]
  • Coca nisipoasa Ingrediente: 250 g de faina; 125 g de unt; 2 oua; 3 linguri de zahar; sare. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Coca pentru briose Ingrediente: 125 g de faina; 125 g de zahar pudra; 125 g de unt; 4 oua; 1 lingurita de suc de […]

Comentarii: Coca frageda “Livia”

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player