Cochilii cu zarzavat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Cochilii cu zarzavat

Cochilii cu zarzavat

Ingrediente:

  • cochilii 400 g
  • mazare
  • 300g unt
  • 30 g fasole verde
  • 200 g vanata
  • 1 buc rosii
  • 3 – 4 buc ceapa
  • 1 / 2 telina
  • 1 / 4 ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

Se curata si se spala zarzavaturile, apoi se taie vanata cubulete, rosiile , fasolea si telina bucatele. Se taie ceapa lamele subtiri, se rumenesc in unt si ulei, se adauga zarzavaturile, se amesteca si se toarna cate putina supa calda pana ce zarzavatul fierbe. In ultimul moment se adauga patrunjelul verde tocat. Se fierb cochiliile al dente, se strecoara si se condimenteazacu sosul de zarzavat si cu mult cascaval ras.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente: 1kg pulpa de miel; 4 leg. leurda; 2 leg. ceapa verde; 2 teline mici; 200g jambon […]
  • Sos de menta Ingrediente: 200g frunze verzi de menta; 1 lingurita frunze de patrunjel verde; 150g coniac; 150ml […]
  • Miel pe pat de sfecla rosie Ingrediente: 12 cotlete de miel dezosate; 2 sfecle rosii coapte; 1 lingura hrean ras; 4 felii de […]
  • Stufat de miel Ingrediente: 1,5 Kg carne de miel cu os; 15 leg. ceapa verde; 15 leg. usturoi verde; 300 ml suc de […]
  • Miel in vin alb Ingrediente: 2 kg pulpa de miel; 200 g slanina afumata; 1 pahar vin alb; mujdei din 1 capatana […]

Comentarii: Cochilii cu zarzavat

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player